ОСІННЯ ДІАГНОСТИКА 2019

Осінній період час для підготовки автомобіля Renault до зими. Необхідно впевнитися, що з настанням несприятливих погодних умов осені та зими поїздки на авто й надалі будуть безпечними та комфортними. Тому компанія Renault в Україні запускає нову сервісну акцію: «Осіння діагностика 2019».

 

На офіційному сервісі діагностика якісна і надійна, а в рамках акції має додаткові вигоди. Вчасна перевірка підвіски, гальмівної системи та кваліфікована заміна запчастин підготують авто до зимової дороги. Справні акумулятор, щітки склоочисника, достатня кількість рідини омивача допоможуть уникнути непередбачених зупинок. А спеціальні аксесуари (бризковики, килимки, дефлектори, накладки) захистять кузов і салон.

 

В період акції Клієнтам офіційного сервісу Renault пропонується:

 

  • Виконати діагностику за 199 грн. (ціна для клієнтів My Renault), яка включає в себе:

    • Діагностику підвіски, в тому числі перевірку залишкової товщини гальмівних колодок і дисків;

    • Діагностику стану шин, в тому числі перевірку залишкової глибини протектора і стану шин;

    • Перевірку рівнів робочих рідин і щільності гальмівної і охолоджуючих рідин;

    • Діагностику АКБ.

  • Виконати заміну деталей зі знижкою до 30% на запчастини і 10% на роботи;

  • Придбати зимову рідину склоомивача 5 л за акційною ціною 210 грн. з ПДВ;

  • Придбати зі знижкою до 15% аксесуари: килимки для багажника і салону, бризковики, дефлектори, решітки радіатора.

 

Клієнти, які зареєструвалися в My Renault і виконали в рамках акції в дилерській мережі RENAULT операції по заміні гальмівних колодок або гальмівних дисків, заміні амортизаторів або пружин підвіски, візьмуть участь у розіграші цінних призів з асортименту RENAULT BOUTIQUE і головного призу – туристичної поїздки на двох до Франції.

 

Акція діє з 01.10.19 р. по 30.11.19 р. в офіційній дилерській мережі Renault по всій території України, окрім тимчасово окупованих територій, територій проведення ООС (АТО).

 

У таблиці нижче продемонстровано основні принципи формування вигоди для клієнтів (в залежності від віку автомобіля та необхідних робіт):

 

Операція

Пропозиція для а/м 2013-2018 р. в. DUSTER I (H79)

Пропозиція для а/м до 2012 р. в. MEGANE III

Заміна передніх колодок

От 1 312 грн.1 (вигода 16%)

От 810 грн.1 (вигода 13%)

Заміна передніх колодок і дисків

От 3 567 грн.1 (вигода 18 %)

От 2 423 грн.1 (вигода 13 %)

Заміна передніх і задніх колодок

От 3 223 грн.1 (вигода 10 %)

От 1 496 грн.1 (вигода 12%)

1вартість операції включає ціну запасних частин та вартість робіт з їх установлення та визначається ціною нормо-години, прийнятої на конкретному дилерському підприємстві з урахуванням акційної знижки 10% або 20% згідно з програмою «Вік має значення» для авто від 2013 р. випуску та старіше.

 

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

 

My Renault – це особистий кабінет клієнта Renault на офіційному сайті, який дозволяє зареєстрованим клієнтам мати більш цікаві умови в рамках акційних пропозицій.

 

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі. Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;

  • економити при використанні акційних пропозицій;

  • дізнаватися «з перших вуст» про новини та зміни бренда;

  • завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом;

  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найбільш стислі терміни;

  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;

  • ефективно планувати події по автомобілю.

 

П’ятий рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

 

 

 

 

 

 

 

 

*При реєстрації дилером відповідних операцій в My Renault

**Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault www.my.renault.ua. Надання знижок в акційний період клієнтам не зареєстрованим, але які є постійними клієнтами сервісу, можливо на розсуд дилера. Умови акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб