Європейське журі визнало електромобіль Scenic E-Tech Автомобілем року 2024

Це вже сьомий автомобіль Renault, визнаний «Автомобілем року».

alt

Компактний і легкий для міських доріг, з технологіями та комфортом для тривалих подорожей, електричний Scenic E-Tech може похвалитися запасом ходу до 625 км (WLTP).

Електричний Scenic E-Tech був визнаний "Автомобілем року 2024". Результати були оголошені на церемонії на Женевському міжнародному автосалоні (Швейцарія) у понеділок, 26 лютого.

Після першого туру голосування в листопаді минулого року Scenic був обраний одним із семи фіналістів: BMW 5-ї серії, BYD Seal, Kia EV9, Peugeot E-3008/3008, Renault Scenic, Toyota C-HR та Volvo EX30.

Переможця обирало журі, до складу якого увійшли 58 автомобільних журналістів з 22 країн світу. Scenic посів перше місце, набравши 329 балів.

 

Фабріс Камболів, Генеральний Директор Бренду Renault
"Перемога в престижному конкурсі "Автомобіль року" - це величезне джерело гордості для всіх співробітників Групи Renault та бренду Renault. Це визнання демонструє, що ми зробили правильний вибір: рекордний запас ходу, щедрий і привабливий простір, і все це з ретельно контрольованим впливом на навколишнє середовище! Якщо додати до цього задоволення від водіння та "voiture à vivre" обладнання, таке як новий панорамний дах Solarbay або система OpenR Link останнього покоління з інтегрованими системами Google, Scenic має всі необхідні характеристики, щоб зміцнити свої позиції на європейському ринку електромобілів".
Перший екологічно чистий електричний сімейний автомобіль
Перший екологічно чистий електричний сімейний автомобіль
Повністю електричний автомобіль, розроблений на середній платформі AmpR (раніше CMF-EV), електричний Scenic E-Tech призначений для працюючих людей, які шукають універсальність. Маневрений, легкий (1 890 кг) і компактний (4,47 м завдовжки), з нульовим рівнем викидів, Scenic чудово почувається на міських дорогах. Для далеких подорожей Scenic може похвалитися запасом ходу до 625 км (WLTP), комфортом, просторим салоном і технологічним задоволенням від водіння. Стартова ціна електричного Scenic E-Tech не перевищує 40 000 євро в країнах, де діють державні стимулюючі програми чи державні субсидії. Замовлення вже відкриті, і перші автомобілі з'являться в мережі Renault дуже скоро*.